Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

také děkuji, vidím že radši ještě počkám. Pro úplnost doplním, že servis motoru znám velmi zběžně, jezdil jsem s tímto dědovým vari jako kluk, opravoval jsem spíše jednoduché mechaniky traktůrku a sekačky, motor mimo filtru a svíčky, dělal strýc a servis. 

 Po zjištění závady jsem začal, jednoduchými kroky, svíčka, filtr, hadička, karburátor, dostal jsem se do fáze, kdy motor vydržel běžet aspoň na volnoběh. Při druhé rozborce karburátoru, jsem zjistil zaseklý, kužílek nad plovákem,. Čištění jsem dělal jen mechanicky, v plováku zelené usazeniny byly, na protáhnutí trysek nic nemám, ale můžu to zkusit sehna včeně isopropylakohol. Odvézt to do servisu mohu, ale když už jsem s opravou strávil něco času, rád bych do budoucna věděl o co jde a co udělat lépe.

Každopádně jsem rád, za každou zkušenost a radu, pokud jste takto popsanou závadu dokázal odstranit, mám naději že se to podaří i mě.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika