Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Konkrétně pro lištovou sekačku z originálního příslušenství Agzat, tam zůstávají origo kola.Sekačka se napojí na přední výstupní hřídel. Tato kombinace zajištuje vysoké "teréní" schopnosti celé sestavy. Ideální na sečení šikmých břehů. Ve spojení s dvoutaktním motorem nehrozí zadření motoru. S adaptérem na Vari zkušenosti nemám.

Vari je sice na trhu déle, ale po nástupu systému Agzat-máme rok výroby 97- to byla skoro revoluce v ovládání a kvalitě. Nebudu hodnotit motory, ty se dají nasadit různé, osobně mám původní 2 takt a spokojenost. Systém uchycení řidítek na Vari je velice poddimensovaný, následují problémy s třípaknovou spojkou, méně kvalitní převodovka a její krátká řadící páka.

S Agzatem jsem za těch deset let těžkého provozu- orba, tahání přetížené vlečky, sečení ve svahovitém terénu, připojení rotavátoru atd., neměl vážné poruchy. Při pravidelné údržbě jsem pouze jednou měnil spojku, ale né z důvodu poruch , nýbrž při špatné manipulaci při nasazování na rotávátor jsem ušťípl kus segmentu.

Podle mě Vari sice vyvýjí nové systémy, ale to jsou jen opravy z vlastní nedokonalosti, kdežto Agzat se vyrábí pořád stejný, protože je od základu robustní a trvanlivý.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika