Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dakujem za dobre mienenu radu.  Ale to by znamenalo TRVALU prestavbu prevodovky Agzat, čo v tomto konkretnom pripade žiaľ nevyhovuje z dvoch dovodov:

1. Na tejto prevodovke nemozem robit TRVALE konstrukcne zmeny, pisal som to uz v prispevku z 13.5.2016. A to by znamenalo TRVALE demontovanie 120 mm horneho dielu a TRVALE namontovanie 80 mm dielu, co potom samozrejme vylucuje pouzivanie motoru so 120mm spojkou.

2. Ignoranti z firmy Agzat robia skutocne take 80mm rozhranie pre motory s 80mm spojkou, ale jaksi zaspali vyvoj, lebo uchyty na tomto medzikuse su asi z minuleho tisicrocia. A to preto, lebo tento medzikus ma uchyty pre dvojtakt asi jikov, ale odliate šikminy NAPEVNO priamo v tele odliatku, preto sa nedaju vobec vymenit "dvojtaktove" kolíčky vyrazenim a ich nahradenie narazenim "stvortaktnymi"  sedielkami, ako to ma šikovne vyriesene na svojich prevodovkach firma Vari.  Mal som tem diel v rukach. Volal som do podnikovej predajne Agzat v Povazskej Bystrici ci maju tento fixny 80mm medzikus aj v prevedeni pre standartne uchyty 4taktneho motora, ako ma napr. Vari. Baba bola dost neprijemna (!!?!)  a povedala mi, ze maju iba taketo 80mm odliatky pre dvojtaktne motory tuším typu PA100.  To nevyhovuje, je to slaby mrzak nekompatibilny uchytmi so sucasnymi silnymi 4T motormi. Obratil som sa aj na specializovanych predajcov, ale povedali mi to iste (tam som ten medzikus mal v rukach, je to kompletny diel aj s ozubenymi kolesami horneho dielu prevodovky).  Je to ako UKND. 

Ale aj tak dufam, ze niekto znaly poradi. Diky.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika