Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nezapínat! Tento typ se neumí mazat pokud je sací strana otevřená a není tam podtlak. Navíc v tom musí být nalitý olej správných parametrů.

Vývěva vytváří podtlak nebo vakuum. Je to něco jako opak kompresoru. Pokud nevíte co to je a k čemu to je, s největší pravděpodobností to nepotřebujete :-) Verkon je obchod s laboratorními potřebami pro chemiky atd. a tohle mají v eshopu, protože podtlak nebo vakuum se v laboratoři občas používá. Nejsem si jistý, jestli z toho může téct voda. Olej určitě, od toho se to jmenuje rotační olejová vývěva, ale voda? Nesnažil se to někdo použít jako zahradní čerpadlo? Pokud je to skutečně plně funkční a zánovní, můžete to solidně zpeněžit, viz ten eshop. Problém je, že asi neumíte funkci bezpečně ověřit a tak to pro zájemce bude poměrně drahý zajíc v pytli. A to hodně snižuje cenu (praxe na Aukru :-).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika