Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Děkuji za důkladný rozbor. Sbírací koš určitě je potřeba, protože právě na horní části zahrady trávu sbíráme, nemulčujeme. Krokm toho pomocí sekačky také na podzim "sbíráme" listí - prostě se listí "poseká" a pak už jen vysype na kompost - výrazně rychlejší než kombinace hrábě - kolečko.

Vari vypadá hezky, ale tedy z tohoto důvodu určitě ne. Mimochodem, koukala jsem se i na nějaká videa a tedy takový prales zase naše zahrada není:-) Tou delší trávou jsem myslela tak třeba 20 cm normální trávy a sem-tam plevel. Spíš je problém s těmi hlodavci, že třeba teď po létě zahrada připomíná tankodrom - samá díra.

Mohl byste prosím upřesnit ten typ Stigy a Hondy? Speciálně u té Stigy jsem našla několik typů, ale netuším, který přesně máte na mysli.

Pokoušela jsem se najít, co že to máme za sekačku teď. Ten typ se už nevyrábí, ale pokud bych měla podle technických specifikací a typu soudit, asi máme předchůdce tohoto: Benzínová sekačka MTF 4820 PD/NTL 484 TR a na sad pak tohle: Traktor XDC 140 HD. Proto jsem začala koukat u toho Mountfieldu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika