Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Díky za názory. Fyzicky jsem na tom tak nějak normálně, jsme se ženou před čtyřicítkou a zryjeme co se dá, ale trvá to mnohem déle než by to trvalo traktorem :)

Celý náš pozemek má hektar, ale hospodaříme jen na té půlce, ani do budoucna více než ten hektar neplánujeme, já jsem programátor a zahrada mne živit nebude :)

Nechat si něco zorat taky není problém jednou za čas, ale chtělo by to něco vlastního, třeba i na to převážení věcí, pozemek je 250x40 metrů a tahat věci těch 250 metrů z kopce a do kopce taky není úplně sranda :)

Já jsem byl víceméně rozhodnutý pro Vari Global s GSV-190, ale pak do mne začala žena, jestli nevzít něco většího, pak přijel tchán, že má TK14 za 50 litrů a je s ním strašně spokojenej, no a když jsem hledal na netu TK, narazil jsem na ty Iseki a Kuboty, které taky nevypadají zle. Tak ted nevím :)

Taky nejsem opravárenský typ, ale teď mám třeba nabídku na TK14 s dokladama po čerstvé kompletní generálce (nový kola, brzdy a všechny ty věci)) za 85 tisíc, tak si říkám, jestli to není lepší než Varovka, sice nová, ale pořád jen Varovka.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika