Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Foukače mám 4 akumulátorový, elektrický, benzínový ruční a zádový profi a pokud můžu radit, na účel shrabávání a sání listí si akumulátorový foukač nekupujte, nemá to na podobnou činnost výkon. Aby jste byl trochu v obraze o výkonu, přidělím bodové hodnocení výkonu od jedné do sta.

Aku elktrický by výkonově dostal 13 bodů, elektrický 20, ruční benzínový 40, zádový 80, zádový profi 100. 

Podobný akumulátorový foukač poslouží na úklid menší zpevněné příjezdové cestě k domu, rozdmýchání ohně apod. nic víc a už vůbec na úklid listí, zaprvé na to nemá výkon ani ruční benzínový a zadruhé je z plastu a je to čína, listím by jste si ho zničil.

Pokud chtete smysluplný vysavač na listí, pak se dívejte po turbínovém a to je 15 000Kč (Alko) ale spíše 20 000Kč a výše Hecht 8573 apod. a to je pořád čína, značkový vysavače jsou ještě mnohem dražší.

Takže bych se na vysávání vykašlal a pořídil je foukač a to takový, který má smysl = výkoný zádový. Pokud vám stačí čína, tak Hecht 972, jinak Husqvarna 580 BTS, dokážete tím uklidit sníh, listí nafoukat na hromadu kde si ho pak mechanicky sesbíráte, obrátit seno, dokonce když trubku namíříte vzad a sednete na kolo, poslouží jako tryskový pohon, další skvělá věc co se s tím dá dělat je i požár a jeho hašení.

souffleur HUSQVARNA 580BTS Een action

Husqvarna 380BTS Fire Control

Já ho používám na úklid haly 100m x 50m nejdřív vytvořím průvan puštěním ventilátorů na střeše, pak foukačem rozvířím prach, pak 15minut počkám než průvan udělá své a mám nádherně čisto, je to rychlé, po prachu ani památky, nanadřu se. Komunální vysavač by byl za stonásobek ceny. Za mne rozhodně běžte do benzínu, ne všechny aku výrobky májí smysl, někdy je to jen škoda peněz bez využití a smyslu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika