Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Recenze z výše uvedených videí se týkala drtiče Hecht, a jemu podobných, jelikož to principielně je vše totéž, za tu cenu. Jak zde tento stroj někdo vychvaluje, ale viděl ho přitom jen z prospektu prodejce. 

Tento výrobek bych nechtěl proto, že bych musel na krev utahovat desku, jinak to nebude nikdy dostatečně docvakávat. A když to bude dotažené tak, aby to docvakávalo, budu objednávat přítlačné desky často, neboť budou brzy obroušené. Nádoba na drť je velmi malá. Uvádí se i časté problémy s přehříváním. Nezvládá velmi často silné větve už nad 3,5 cm. Atd. Požvíký melé větve i přes snahy o dotažení desky. Každý druhý na tom zkrátka našel něco, co by vylepšil, změnil nebo že měl s něčím problém už při montáži. Je to plastové a tak se to často láme. A celá řada dalších připomínek od velkého počtu zákazníků, co drtič mají.

Ve finále z toho padají stále moc velké špalky, které nechci dávat do kompostu. Zkrátka spousta věcí, které odradí předem od koupě.

Vares si bere vše, co mu podám, lehce poseká na drobno, tak jak chci. Nežádá si žádná seřízení, Jen zapnu a drtím, dokud mám co nebo dokud můžu fyzicky já.

Pokud otupím nůž tím, že tam vhodím co tam nepatří, otočím ho, drtím dál nebo za 250,- Kč koupím nůž nový.

Vámi zveřejněná foto je první, co ukazuje už celkem pěkně nadrcený materiál, snad to takto umí vše. Ale Vares to umí ještě mnohem lépe, i když trochu hlučně :-)

Aleš

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika