Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Solo už mám opět doma. Tentokráte jsem opravu odmítl, protože by stála skoro tolik co nový křovinořez (výměna ložisek, spojky, atd.). Ze záruky se Mountfield dokáže vykroutit, co je Mountfield za firmu je kapitola sama o sobě, každý si musí zažít sám... Já zde pouze sděluji svoje zkušenosti a pokusím se je takto shrnout:

1) CASTOR 45 D

"Nezničitelný". Používaný hodně přes 10 let na hektarovém pozemku bez jakéhokoli servisu. Jen byl doplňován bezín s olejem a čistěný omyvatelný filtr.  Nyní mi nejde do otáček, na jaře jsem proto koupil nový křovinořez SOLO 154 v akci v Mountfieldu. Castor jsem nekoupil, protože jsem chtěl značkový křovinořez z kamenné prodejny v Brně (ne z internetu) a za dobrou cenu a s pocitem, že mám zajištěný servis - u Mountfieldu dokonce záruku 7 let. Na Stihl nebo Husquarnu jsem si netroufl.   

2) SOLO 154

"Atrapa". Můj kus asi není ani kategorie hobby. Stroj jako takový je konstrukčně poddimenzovaný, nedoporučuji jej pro profi nasazení. Od jara do podzimu byl 3 x v servisu, celkově sekáno ne víc než 20 - 30 hodin a nyní je na odpis (provozu neschopný). Po první poruše jsem na jaře již neváhal a koupil Husquarnu 555 neboť pozemek nemohl zůstat neposekaný.

3) Husquarna 555 RXT

"Komfort". Toto je příjemný vytrvalec, který se nezadýchá ani při celodenní tvrdé práci. Zatím s ním sekám jen půl roku a bez jakéhokoli náznaku problému. Přál bych si aby mi vydržel tolik co CASTOR.

 Je mi jasné, že ne každý si může koupit nejsilnější Husquarnu nebo Stihl. Je neštěstí dnešní doby, že obyčejní lidé, co nemají na ověřenou kvalitu, se pak stává obětí iluzí Mountfieldu a jejich produktů Solo... Jistě je ale ještě jiná cesta než Husquarna, Stihl či Solo, a o tom je toto fórum a naše zkušenosti.  Ing. Pavel Charvát, Brno

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika