Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

jj že je Husqvarna drahá je mezi lidmi moc dobře vědomý mýtus, hlavně sousedi pak drbou jak se asi jenom máte a kolik jste si asi připlatil teďko za servis když vám to odvezli z domu a druhý den zase přivezli nazpět... V cenách ND v porovnání se zahraniční konkurencí je na tom řekl bych naprosto stejně ne-li lépe. Ať už širokou servisní a prodejní sítí kdy se prodejci předhání který Vám nabídne víc (odvoz na servis zdarma, výhodnější cenu za servis při koupi u něj apod.). A dostupnost většiny dílů do dvou dnů od objednání prodejcem, kdo to má? Al-Ko? Mtf? MTD? Neblázněte.

Taky denně řešíme ceny dílů (jsme prodejci nejen Husqvarny) a některé spotřební díly jsou za pár kaček (např. strunové hlavy na křovinořezy). Jiné bohužel stojí nesmysl, ale to je řekl bych všude. Některé díly nemusíte nutně kupovat od Husqvarny, např. nejčastější spotřební zboží řemeny- stačí sehnat rozměr řemene (nebo si ho nechat u řemenářů změřit a koupit), pořiďte si kvalitní zapletený (na klasický za 150,- zapomeňte, ten je max na dvojí sekání) a ten kvalitní Vás bude stát o stovku, možná dvě méně než ten originální díl z Husqvarny. Čepy řízení se dají vždycky nahradit něčím kvalitnějším třeba z AGS/SECA, stojí to pár kaček a je to na věky. Kazí se všechno, akorát u té Husqvarny se to víc drbe, páč ta by měla být asi nesmrtelná či co.

Z.F.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika