Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Podle mě to objektivní je, jde jen o to, co za výstup z Heureky čekáme. Když kouknu např. zrovna na sekačky, vyberu Benzínové sekačky s pojezdem, tak mi tu momentálně na prvním a sedmém místě vypadnou dvě shodně hodnocené sekačky. Ta první je sice levnější, ale má menší počet recenzí a hodnocení. Jako perlička je na šestém místě sekačka s jednou jedinou recenzí a hodnocením Nepoužitelný. Z toho mi logicky plyne, že uživatelská recenze (hodnocení) nemá na umístění zvláštní váhu, což je v tuto chvíli sice víceméně dobře (viz možné ovlivňování pořadí), ale pak to také nemůže v principu vypovídat o kvalitě, tenhle údaj v tom prostě nemusí vůbec figurovat. Proto se kvalitní výrobek může umístit klidně až na konci seznamu. Beru to čistě z vlastního pozorování, obchod může tedy max. ovlivňovat jen recenze (i když i to někdy postačí :)). Jednou z věcí je i rozdíl mezi free a placeným obchodníkem už jen tato existence dělení může vnést pochybnosti.

Heureku beru jenom jako inspiraci, co se dnes asi tak prodává, abych se měl od čeho odrazit, ale recenze hledám už na jiných webech. Směrodatnější je pro mě jen hodnocení obchodníků. Petr L.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika