Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano, jednoznačně nakupovat v kammenných obchodech s odpovídajícím servisem. Kdo bude dělat pozáběhový servis apod.??? Lidi pak bez krátkého vysvětlení ani neví jak stroj používat, jaké jsou úskalí (směs, servisní úkony obsluhy, ostření) a pak stroj nefunguje jak má a člověk nadává, ale má nadávat na sebe.

Opravdu stroj neumět nastartovat je úsměvné a vypovídající o mentalitě a prioritách nakupujícího - pouze cena.

Jinak vlastnil jsem už asi 10 ks těchto strojů - jonsered a husqvarna a používali se na profi práci v lese v těžkém zápřahu (vyžínání, ne prořezávky) a rozhodně nezklamaly. Jsou relativně levné, jsou lehké a kvalitativně odpovídající. Chce to mazat ložisko, občas vyčistit vzduchový filtr a používat kvalitní směs (tudíž orig olej, kvalitní palivo a starou směs (např. 2 měsíce a starší) vylévat).

Dokonce používám na práci kolem domu nůj první stroj Jonsered, koupený v roce 2000, který ukradli, poté jsem se ho dopátral, nadělal stovky ha vyžínání a pořád funguje.Jednou byl kvůli nekvalitnímu palivu (špatná kvalita benzinu na ČS)  přidřen na ložiskách. Už na něm je vidět stáří, už to není jako zamlada (vibrace, spojka, ap.), ale pořád slopuží občas kolem domu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika