Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já mám taky 480tku, už víc jak dva roky. Demon je značka prodávaná především v polsku. Ale koupil jsem ho v čechách za 2500,- i s velkou doplňkovou výbavou. Nečekal jsme zázraky, ale neměl jsem peníze a potřeboval jsem rychle nějakou sekačku. Už po roce se mi stalo, že se mi na nůž namotal drát který byl skovaný v keři který jsem tim taky řezal a strhla se hřídel. Náhradních dílů je ale k mání dost, koupil jsem tedy novou za asi tři stovky a překvapilo mě, že je od pohledu silnější než původní. Stejně tak sjem vyměnil plastový kryt, který i ten je pevnější než původní, který se mi rozletěl po výměně struny za 3mm.

Ale to je vše, od té doby žádný problém, nedělám s tím nic než doplňování paliva. Seká výborně, používám ho na větší plochu v sadu kde není dobrá půda na sekačku, samý hrbol a kámen a není problém. Taky na dosekávání kolem domu a plotu a sekání náletových dřevin. Překvapivě je dobré i odstínění vibrací. Dokonce používám právě tu 3mm strunu, která je podle mě na výkon motoru ideální.

Počítám, že na věky to nevydrží. Ale jelikož zatím motor nejeví známky opotřebení, počítám, že do pěti let by to vydržet mohlo. A jelikož se dá už koupit i za dva tisíce, a náhradních dílů je na netu dost, myslím si, že na nějaké to dosekávání zahrady není příliš důvod kupovat něco dražšího, pokud vám vyloženě nezáleží na tom mít doma stihl nebo husqvarnu :-) Tchán má křovinořez vari, za 7tisíc, koupený ve stejnou dobu, ale větší rozdíl jsme mezi nimi nenašli a já s tím posekám víc, protože je ten demon o poznání silnější.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika