Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Neobhajujem SV ale princíp motora sa mi zdá jednoduchší a tým aj spoľahlivejší. Úspora 5-10% paliva pri danej spotrebe je podľa môjho názoru irelevantná.Čo sa týka centrál, nerozprával som o modeloch s SV rozvodom, aj briggs má niekoľko OHV motorov. Na druhú stranu majú Hondy lepšie dielenské spracovanie fakt z toho nič nepadá a nič na tom neklepe. Briggsy mi pripomínajú staré ruské mašiny ktoré by už dávno nemali ísť ale čuduj sa svete vždy sa ich podarí neako naštartovať.

  Čo sa týka porovnania v servise- hond sa predá podstatne menej, ale myslím si že na servise sa objavujú zhruba v tom istom pomere, možno trochu menej ale je to dané asi tým že pred 4-5 rokmi sa predávali iba sporadicky.

    Nakoniec taká moja úvaha-pri honde funguje tzv. filter ceny to znamená asi to že zákazník si ju nekúpi lebo neni najlacnejšia a on niekde na letáku videl kosačku za 4990.-Sk a jemu na ten jeho 1,5 hektárik záhradky pri dome stačí

  Hondu si kúpi človek ktorý vie čo chce a vie čo to stojí, následne potom nebude špekulovať na tom či by tam nestačil aj olej M6AD alebo či by nestačila miesto vduchového filtra vreckovka.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika