Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Připojím i mojí reakci, možná již zbytečnou ale přece. Zhruba 8 let vlastním sekačku Honda s 4,5 koňmi. Nikdy se mi nestalo, že by nechytla, nebo byl jiný problém. Každý rok vyměním olej a filtr, nůž brousím pravidelně. Co ta se nadřela, to není možný..., ještě krom preventivně svíčky jsem nic neměnil. Ale o co mi jde. Neuvěřitelné bláboly o kvalitě benzínu. Ještě nikdy se mi nestalo, že bych měl problém s kvalitou, naliju a jedu. Přes zimu i když tam mám starý, chytne na jaře na zátah a nepoznám nic. Doliji nový a jede se dál... Nechápu tu paniku...

A ještě jednu věc si neodpustím dodat: bydlím v zástavbě rodinných domů, jeden vedle druhého, sekáme tu rotačními+ strunovými všichni. Ale když vidím, jaký mají ostatní problémy se startováním, jak studeného tak teplého motoru s bs, tecumseh a já nevím, čím ještě, jaký to dělá oproti Hodně hluk, to bych se šel zahrabat s takovými stroji, bez urážky... A o kvalitě stabilních otáček ani nemluvím, když ji dám na volnoběh, tak o ní "skoro" nevím, na rozdíl od sousedů, kterým se houpou v jakém koliv režimu jak na houpačce. Děsivé... Pro starého motoráře hrozný poslech. 

Tak to asi tak ve zkratce :-)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika