Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Háček je v tom, že Jirka není jediný, který má zkušenost s nekomunikací Modřic. Já třeba reagoval na jejich žádost prostřednictvím tištěného opčasníku, který se obracel k "širokým masám" uživatelů a příznivců značky. Samozřejmě jsem se na to ptal zaměstnance centrály a ten mi zdělil, že psát do rubriky napište nám u nich moc nefunguje neb to potom rozděluje nějaká admin. pracovnice (sekretářka) a nebo taky ne. Vzhledem k tomu, že jsem z tohoto fora již dostatečně vycvičený mohu taky doložit technický dotaz přes tuto rubriku na p. Kosičku ohledně záměny řetězů a když jsem mu po měsíci volal, řekl, že žádný mail nedostal. Nezlobte se na mě pane Mirku, ale připadáte mi jako někdo, kdo na dveřích služebního auta vozí nápis Stihl. Málem bych zapoměl - ten můj díl ze slovenska prodejci přišel z německa, kde ho objednával, to jsem prve neuvedl. Myslel bych si, že když to může ojednat prodejce na slovensku a dodat, proč by totéž nešlo v ČR. Nebo Slovensko má v zastupování značky jiné postavení než ČR?
Stroje Stihl jsou, jak jsem je poznal já, dobré a kvalitní a bohužel i dlouho vydrží. Nemám tedy důvod měnit značku, ale jak jsem psal víše nehodlám ji již nakupovat v tzv. oficiální síti Stihl.
I já si myslím, že to by bylo asi vše, co jsem chtěl k tomu říci. Stejně jsem napsal víc, než jsem chtěl.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika