Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vážený pane Jirko M. Ano stále nechápu smysl této diskuze. Protože nikdo není přece nucen dávat si stroj Stihl do servisu. O tom tady nepadlo ani slovo. I když bych dokázal polemizovat nad slovy,, mnohdy předraženého servisu". Pouze jsem ve svém minulém příspěvku upozornil na to, že po ČR je cca 150 míst kde se dájí náhradní díly na produkty STIHL zakoupit. A centrála STIHL v Modřicích je mateřskou firmou(výrobcem) zřízena právě proto, aby v těchto provozovnách požadovaný díl byl v reálném čase, neníli tam ve skutečnosti skladem. Stihl Modřice opravdu nebyl založen za účelem internetového prodeje. Přitom zakoupení čehokoli z produktů STIHL stojí u autorizovaného prodejce-servisu do halíře stejně jako kdyby se Vám podařilo nákup uskutečnit v Modřicích. Faktem je, že komu se tyto pravidla nelíbí, může si koupit jakoukoli jinou značku. 

V souvislosti s tím mě připadají úsměvné výkřiky nějakého jiného pisatele, který tvrdí že z centráky Stihl si již nikdy nic nekoupí, když přitom si ani přímo z centrály nikdy koupit nemohl. A vzhledem k tomu že jinde než u autorizovaného prodejce Stihl se regulerně produkty Stihl nedají koupit, tak fakt nevím kde chce kupovat. Opět se dostáváme ke změně značky.

A pro pisatele který vychvaloval Slovenské zastoupení. Víte, cokoli z produktů značky Stihl, musí nejprve do té které země dodat výroba. Myslím že to je naprosto logické a nezpochybnitelné, A jestliže výroba oznámí, že na ten a ten výrobek z důvodu délky od ukončení výroby, již nebudou z výroby dodávány náhradní díly, tak jsou k dostání prostě do vyprodání zásob v té které zemi. A proto se může stát že V ČR již nejsou a na Slovensku ještě ano. Ale v žádném případě to není o přístupu nebo neochotě.  Věřte že opravdu, ale opravdu vím o čem píšu. S pozdravem Mirek

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika