Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vážený pane 216.60 těžko jste mohl slyšet něco o ucpávání vyhazovacího tunelu u sekačky LC 53 e, protože to je letošní novinka a ještě s ní nikdo v ČR nesekal!! Nejspíš máte na mysli R 152 SV kde spíš jde také jenom o to jedna paní povídala.

A teď k sekačce LC 53. Jsou dvě varianty se startérem a bez. Obě se startují snadno, protože použítý motor Briggs & Stratton 750 Series má automatický sytič, takže obsluha nemusí nastavovat, mačkat ani nic jiného, pouze zatáhne za šňůru nebo zmáčkne startér a sekačka naskočí. Tyto motory mají dlouholetou tradici a jsou to jedny znejpoužívanějších motorů. Servis dostupný v podstatě kdekoliv, protože to sevisuje téměř každý slušný servis. Hondu servisuje pouze autorizovaný servis Honda! (pokud se nemýlím je jeden v České republice). Pojezdovou rychlost lze nastavit podle individuálních požadavků obsluhy a funkce Comfort cruise™ si toto nastavení zapamatuje pro příští používání. (Stiga má pouze čtyři volitelné rychlosti). Ergonomicky tvarovaná rukojeť do které zapadne páka okamžité brzdy setrvačníku tak, že splyne s madlem. Vámi napadaný tunel má na výšku u svého výstupu cca 30cm! A byl navržen po zkouškách v areodynamickém tunelu. Tato sekačka jako jediná na trhu má bovdeny uloženy vně madel, takže se nikde neplandají okolo sekačky. Navíc jsou z profilovaného materiálu a proto ve směru největšího namáhání jsou vlastně 4 cm tlustá! Díky tomu se sekačka dá složit do podoby "kufru" a uložit na výšku, takže zabere méně místa! Má přípojku na zahradní hadici a po sečení stačí napojit zahradní hadici, pustit vodu, poté nastartovat sekačku a máte uklizeno. Koš má ve své spodní části jakýsi "jazýček" který zabrání tomu, aby vám na trávník odpadl obvyklí bobek trávy při snímání koše. M.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika