Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ať už je na příčině špatný kanystr, nebo má nešikovnost, neopatrný přístup, pokaždé při doplnění benzínu několik kapek(ve skutečnosti více) pobryndá moror, a šasi sekačky.Nikdy kaluže neotírám, ani neodstupuju se sekačkou cca 3m stranou, abych ji nastartoval... natož po každém doplnění benzínu, a startu motoru sekačky před začátkem práce.

Výrobci strojů případná rizika mají posichrované v návodu k obsluze, aby se nenašel někdo, kdo by je zneužil ve svůj prospěch k soudním tahanicím.Spory se vedou i v jiných oblastech,npř.z nevarování rizik spojených z možného opaření teplou kávou,ajn.,a nezřídka jsou žalobci úspěšní,a vysouzené částky vysoké.Absurdní jsou ve světě soudní pře konzumentů tabáku versus tabákoví výrobci o poškození zdraví z kouření jejich produkce, protože rizika nebyly dostatečně zřetelně uvedeny na obalu, a oni tak nevěděli, že si kouřením mohou poškodit zdraví.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika