Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Máte samozřejmě naprostou pravdu. Je možné, že se zde za chvíli dozvíte, že buben má výhodu v minimální údržbě (dnešní borci brousí 2 až 4 nože na bubnu flexou),taky budete poučen o traktůrcích, které zvládají metrovou trávu levou zadní a pokud přeci ne, rider s předním sečením vše dokonale pomlátí a kdo by se s tím sbíral, že?  To víte, nová doba. Kdo by dnes ještě pracoval, když jídlo roste na regálech supermarketů :-). No a poptávce se samozřejmě přímo podřizuje sortiment výrobců, sušení sena není moderní, moderní je "anglický" trávník na celé ploše zahrady. Jen si tu občas přečtěte ty hysterické výkřiky typu: "poraďte mi okamžitě ihned účinný herbicid, objevila se mi v trávníku jedna či dvě sedmikrásky či jetel" 

Lišty (většinou bezprstové protiběžky) jsou stále vyráběny v Itálii a Rakousku, ale je to poměrně drahá legrace.V CS není vůle vyvinout kvalitní lištovou sekačku, zákazník si zvykl na buben a těch pár staromilců... je nezajímá a neuživí. Na ten Agrostroj zapomeňte, výrobci by se pro malou poptávku vývoj a výroba nevyplatila. Snad jednou, až doba pokročí i v Rumunsku a na Ukrajině k "vožení se na kvalitní odolné sekačce" a ne chození pěšky za sekačkou, díky většímu počtu potenciálních kupců bude urychleně podobný odolný levnější stroj "znovuvyvinut". A nebo se tam zatím zemědělská půda taky přemění na továrny a sklady...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika