Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Rád bych ještě jednou otevřel tuto nedávnou diskuzi. Mám podobný problém s křoviňákem Homelite, jen bez onoho zvýšení otáček před zdechnutím. Rok starý stroj, rok dobrý, až dnes. Po hodině práce mi došel benzín v nádrži. Takže jsem dolil (stejná směs jako tam byla) a už nenastartoval. Po chvíli startování najednou snaha, že to chytne, ale vždy jen náznak, jakoby to nemohlo do otáček a hned to chcíplo. Takže jsem tam laboroval se svíčkou (jiskra, vyčistit, doladit mezeru), snažil se najít trysku... Ale furt nic, nebo jen náznaky. Tak jsem rozebral celý karburátor, vše vypral v benzínu, dal dokupy a hle... naskočilo to. Chvíli teda čoudu plno, ale pak se to nějak chytlo a dobrý. Ale jen na půl hodiny. Najednou jako by se to přidusilo, ztráta otáček a chcíplo to. Od tý doby mrtvola. Už je to studený a stejně furt nic.

Olej Texaco 2T (prodali mi ho se strojem), poměr 1:30 (dle návodu kroviňáku)

Co by to mohlo být? Jak dopadly pokusy s alternativním tepelným štítem karburátoru? Taky tam mám jen jakousi kartonovou destičku - ale rok to nevadilo. A co svíčka? Mohla by to dělat ona? Mám tam udájně nějakou čínskou Torch L7RTC.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika