Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Chlapi, moc děkuju za hodně zajímavý podněty. Kdybych mohl, zvu vás všechny na panáka 

K tomu, co navrhujete:

- Nádrž určitě přisává v pohodě. Nenastartuju to ani za 10 minut. Navíc, otvírat jsem jí zkoušel

- Přidřený to tedy asi není, protože pohyb písti i komprese je v cajku a necítím rozdíl při studeném a "chcíplém" motoru. Naopak, když vyndám svíčku, jde vždy motorem točit krásně zlehka. Komprese tedy OK.

- Mogul TSF - je to vynikající olej. Do motorky, sekačky... Konkrétně Vari má tatík, spoustu let jelo bez nejmenších problémů na M2T a když ho v posledních letech krmím TSF, tak jede kultivovaněji a míň smrdí. Ale pila a křoviňák jedou na podstatně vyšší otáčky a tam už TSF opravdu ztrácí. Tím červeným Stihlem se to podstatně zlepšila práce a i čoudění motoru.

- Svíčku dám novou tak jako tak. Tím určitě nic nezkazím.

- Fajfka na svíčce je. Ale opravdu dobře svírá a když vymontuju svíčku, dám na fajfku a přimáčknu na kroužek, krásně svíčka jiskří při ručním otáčení startovákem.

Zkusím toto: S těmi vysokými otáčkami je to tak, že to vylítne na několik sekund a chcípne. A to ještě jen někdy. Celý komplex motoru je strašně horký. Začínám mít dojem, že se někde u karburátoru horkem "vyvaří" benzín. Ten možná nějak "foukne" do válce - proto ty vysoký otáčky, takový TURBO :) No a pak samo chcípne. Když to zkouším dlouho startovat, nakonec je zaolejovaná svíčka. Z díry po svíčce smrdí spíš olej než benzín. Tak mně napadá, že to bude asi něco kolem toho. Karburátor je od válce oddělený takovým pofidérním jakoby tepelně těsnícím papírkem. Nic moc. Pročistím všechno, kudy to může chladit a popřípadě zkusím udělat nějaký nový otvory. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika