Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, zní to všechno velice dobře. Já přemýšlím už delší čas o tomto: mám 4 lbc kontejnery umístěné na kopci asi 100m od domu. U domu je 5500l septik(vycisteny),do kterého po zavedeníí kanalizace v obci mi jdou uz jen okapy. Od septiku mám zakopanou az na kopec 32mm polyethylenku, na kopci mi kouka ze zeme. Chtle bych to provest takto:

ve vrchnim vicku IBC kontejneru je namontovano jakoby jeste jedno mensi vicko - do nej nalezt nejake sroubeni - redukovat na 1" a dat prevlecne matky s prechodem na PPR trubky - svarit PPRka tak aby mi sedely prevlecne matky na vcechny 4 vrchni sroubeni ve vickach kontejneru a přidat jeden vstup pro vodu ze septiku(pripadne s nejakym kohoutem). Tim padem bych mel pohodlne nacerpat vodu primo ze septiku a ta by se mela (pred naplnenim nadrzi) nahodne delit do vsech 4 nadrz. Pote na vypustak nadrze (vicko a v nem silikonem zalepeny 3/4-1/2 kohout s prechodem na rychlospojku hadice) si uz vodu pustim kdekoliv po zahrade pomoci 1/2 hadice, sic to asi moc nepotece, ale na zalevani sadu vice nez dostacujici.

poradil by mi nekdo jak ta vrchni vicka zredukovat na 1' zavit? Stacila by nejaka pozink redukce... ale nevim jaky tam je prumer.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika