Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

čistě náhodou jsem zabrousil na tuto diskusi a tak připojím nějaké info.Před rokem jsem si u pana Rygela koupi kubotu 1902Bs čelním nakladačem+rotavátor cca 900mh.Používal jsem ji 1 rok k naprosté spokojenosti-natočil jsem cca 120mh a po roce šla do světa za cenu o cca15% menší než jsem koupil.Prodal jsem ji pouze z důvodu koupě multifunkčního kloubového nosiče nářadí který je schopen pracovat cca s 70různými adaptéry.

Při uvažování o koupi jsem narazil i na firmu z Jaroměře a chvíli jsem s nimi i komunikoval, protože ale už jsem v byznysu pár let šel jsem od toho.Podvědomě cítíte, že je tam něco špatně, je mi sice jen 37let, ale na traktorech různých typů jsem si odseděl přes 10.000Mh a tak trochu vím jak vypadají stroje které jsou vpravidelném provozu.

Do Opavy jsem si tudíž udělal výlet, podíval se po firmě, promluvil si shodou okolností s kluky kteří tam stroje repasují, mezitím se vrátil majitel a dohodli jsme se.Bez ptaní mi nabídl slevu ke konci roku 10% + tažné zařízení a rotavátor a za týden jsem ji měl v rámci ceny na firmě v Poděbradech.

samozřejmě, že stroje jsou staršího data, nemají posilovač, automatické uzávěrky, powershift,a reverzaci, ale zase je to kus poctivého železa s velmi jednoduchou konstrukcí a přesto že to byl můj zatím nejslabší traktor ve firmě byl jsem spokojen.První moje práce byla rozvézt 50tun černozemě po ploše 7ha k jednotlivým stromům, které jsme zde sázeli-za 15hodin bylo hotovo.

Je paradox, že stroj si ode mne koupil nějaký pán z Náchoda, tedy v sousedství Jaroměře, asi věděl proč.Přijel, podíval se, ukzal jsem mu funce nakladače a domluvili jsme se.Nyní jsem si koupil další Kubotu, tentokrát sekací traktor s vyklápěním do výšky-21Hp,3válec, ale už nový ojetiny prostě nejsou, nebo za cenu blížící se novým strojům.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika