Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zkuste mi trochu podrobněji vysvětlit, v čem nacházíte mezi mými zkušenostmi ve zmiňovaných vláknech podstatný rozdíl.

Vše na světě je o lidech, všude najdete ty dobré i špatné. Momentální situaci v naší zemi jsem Vám popsal výše a myslím, že snad poměrně objektivně.Taky tam píši, ať si prodejce objezdíte sami-kdo nevěří, ať tam běží. Nezapomeňte si ale prohlédnout u každého z nich přímo dílnu servisu v provozu a sklad ND.Pak suďte.Ty traktory jsou u nás opravdu drahé, ostatně tak jako všechno na co se podíváte.

Rozdíl v koupi na vlastní pěst je v tom, že pokud tyhle stroje dobře neznáte, tak na ně budete v Polsku i jinde koukat jako tele na nová vrata. Je to prostě u nás věc zatím málo obvyklá a tedy málo lidí má nějaké větší povědomí o tom, jaké fígle zde čekat. A pak to holt buď risknete, nebo ne.Každého věc.

Pro mě je důležitější jistota rychlé pomoci v případě nouze.Znáte to, většinou se něco může přihodit, když máte nejvíc práce a je vhodné počasí. A v tu chvíli je dobré mít jistotu, že když bude nejhůř a případná oprava by se z jakéhokoliv důvodu mohla nečekaně protáhnout, můj prodejce a servisman mi okamžitě po dobu opravy zapůjčí náhradní stroj. 

 Možná jsem už slabší povahy, ale mě tohle vědomí umožňuje tak trochu lepší a klidnější spánek. Podnikavějším a dobrodružnějším povahám disponujícím dostatkem volného času nic v rozletu po Evropě nebrání.Já mám radši svoji zaprděnou jistotu i když za o něco víc peněz.Asi stárnu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika