Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pane Stando 159.126. Z Vašeho dotazu není až tak úplně jasné.jestli se zajímáte o starší použitý nebo úplně nový malotraktor.Pokud by Vám šlo o nový, snad se dá s p.166.25 souhlasit-i když jednání nejbližšího prodejce a servisu k Vám musíte posoudit sám a to osobní pokoukání a vyzkoušení Vám nikdo nedokáže nijak nahradit ani okecat-tam pochopíte, co vlastně potřebujete.

Vaše poznámka o ne vždy seriozních prodejcích platí hlavně o prodeji ojetých strojů, u těch nových to asi nemá smysl tak dramatizovat, ti se Vám snaží hlavně prodat za co nejvíc a pokud možno nic neslevit! U nového v podstatě nemáte na výběr nic jiného než Kubotu a Iseki.Pozor ale na to, kde je daný typ vyráběn-to víte, Japonsko je Japonsko.Vozí se sem i Mitsubishi, to vyrábí v Korei.U těch ojetých bych se držel nejprodávanějších značek které mají silné evropské zastoupení a které mají ohromný sortiment a vybavují svými motory i konkurenční značky, a to jsou v současné době Kubota, Iseki a Yanmar.Ojeté jsou vesměs vždy originál z Japonska. Konkrétní typ si za Vás nikdo jiný než Vy nevybere.

Pokud uvažujete o starším použitém stroji, když pročtete v tomto vlákně pečlivé mé odpovedi zakladateli vlákna, kontakt na velmi dobrého dovozce a servismana tam najdete.

Na značce až tolik nezáleží, musíte těch strojů několik okouknout a zjistíte, co je pro Vás to pravé. Vašek.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika