Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Děkuji za zaslané návrhy, ty čtyři lidi jsem měl, když byli ještě mladší, dnes jsou nejmladší přes 50let a generaci výš.Jak jsem se zmínil, jedná se pozemek v horách, příjezd akorát tak na osobák -je komplikovaný od jara do podzimu, sníh se v lese drží dlouho.Drkotavá cesta, dnes už přes soukromé pozemky, místy jen pásy kolejí z kopce do kopce, lesem a pastvinami.Místa největšího držení listí je téměř celoročně ve stínu a na podzim a na jaře navíc vítr od Lysé hory přes sousedící pastviny je značně studený a za víkend ho každý plné kecky a to ještě předpokladu, že neprší.

Mechanizace na sídlišti -dva lidi  zahrad.služeb s  vysavači foukají  listí doprostřed plochy a "traktorek s košem ",co v létě seká trávníky to přejede  a je bleskově vymalováno.Jedná se však o listí neslehlé.

Nyní zvažujuji vysavač, je skladnější než čtyřkolka s mulčovacím zařízením a i levnější.Zřejmě né elektrický, který bude mít asi menší výkon, ale benzínový.Dle návštěvy Mountfieldu- cena cca 10 000 kč -listí zešrotuje na čtvrtinu.Lze to údajně nafoukat do pásů a přepnout na sání, listí se rozseká, pak jen stačí vysypat objemný vak.Matematicky 100 koleček na  25 vaků -lákavé.Na listí slehlé jsem dostal jen né příliš přesvědčivou odpověď, taktéž na roční náklady a údržbu.

Najde se někdo, kdo má zkušenosti s vysavačem?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika