Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

reklamovat jiste muzete. Napiste prosim potom zkusenost s reklamaci u tohoto prodejce. Samotneho me zajima...

Jinak mam jiny krovinorez a olej z vyfuku tece take (a vic). Kvalitni olej se spaluje az pri vysoke teplote a tu dosahuje motor az pri vetsim zatizeni. Na volnobeh nebo mirne zatezi proste trochu vytece ven. Asi by ta trocha mela zustat ve vyfuku a spalit se dodatecne (pokud ovsem cely vyfuk vubec pri pouziti poradne zahrejete). Take to bude i davkovanim. Pro zabeh davam oleje 1:20 a pritom podle vyrobce ma stacit 1:40 (zabeh doporucuje 1:25). Takze tu trochu oleje toleruju. Navic nicemu nevadi, protoze krovinak je po seceni v oblasti motoru skoro nejcistsi a to i ve srovnani s obsluhou :)

Jen pro jistotu,. Mate palivovou smes pred natankovanim poradne promichanou? tohle by mohlo delat zvysene mnozstvi oleje v casti davky paliva. Take z obdobneho duvodu palivo z nadrzky po pouziti vylevejte. Netusim proc, ale skladovanim se separuje cas rozpusteneho oleje.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika