Jak dlouho udit klobásy?



mn.bl - (16) - 43.143 (?) 
29.7.2015 13:31, zobrazeno: 28510x

Ahoj, po několika letech pravidelného uzení masa, jsem se rozhodl, že vyzkouším domácí klobásy dle receptu po tchánovi. Jen nevím, jak dlouho udit a na kolik stupňů. Myslel jsem si tak 30-40 stupňů, cca 30 hodin. Co si myslíte vy? Budu udit bukem bez kůry, ke konci švestkou nebo jabloní. A jak udělat, aby nebyly černé? Děkuji M

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
   
radek.liberec - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (100) - 23.20 (?), 1.12.2015 22:43

ja udim na polsky zpusob a vyhovuje mi nejvice i chutove mam odzkouseno ze idelane je sucit 30 stupnu pul hodiny pak na 75 stupnu 3-5 hodin dle velikosti na teplotu vnitrku 68 stupnu lahoda pene stavate super chut

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 158.206 (?), 2.12.2015 10:39

suchý dřevo a otevřenej komínyes
 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 157.239 (?), 2.12.2015 11:53

I Vy jedni KULINÁŘI...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Propojení dvou topení17.3.2024
Propojení dvou topení16.3.2024
Zapalování Husqvarna 40 nehází jiskru13.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Další příspěvky > 
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika