Jak dlouho udit klobásy?



mn.bl - (16) - 43.143 (?) 
29.7.2015 13:31, zobrazeno: 28574x

Ahoj, po několika letech pravidelného uzení masa, jsem se rozhodl, že vyzkouším domácí klobásy dle receptu po tchánovi. Jen nevím, jak dlouho udit a na kolik stupňů. Myslel jsem si tak 30-40 stupňů, cca 30 hodin. Co si myslíte vy? Budu udit bukem bez kůry, ke konci švestkou nebo jabloní. A jak udělat, aby nebyly černé? Děkuji M

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
   
radek.liberec - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (100) - 23.20 (?), 1.12.2015 22:43

ja udim na polsky zpusob a vyhovuje mi nejvice i chutove mam odzkouseno ze idelane je sucit 30 stupnu pul hodiny pak na 75 stupnu 3-5 hodin dle velikosti na teplotu vnitrku 68 stupnu lahoda pene stavate super chut

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 158.206 (?), 2.12.2015 10:39

suchý dřevo a otevřenej komínyes
 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 157.239 (?), 2.12.2015 11:53

I Vy jedni KULINÁŘI...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Podklad dlažby na terasu22.4.2024
Výběr hliníkové pergoly od A do Z22.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika