Krby, grily a udírny



Založit nové téma Nápověda
  Diskusní téma | počet příspěvků     Datum   Návštěvy
Rychlosoli v mase - pro a proti821.2.202151940
Jak naložit maso na uzení19721.2.2021781455
Uzený kanec1315.2.202121508
Prilis suche klobasy278.2.202157452
Plynový gril na terasu a do zimní zahrady44.2.20213195
Sůl v naloženém mase na uzení271.2.202124642
Prvni uzeni v nove udirne Obsahuje fotku218.1.20211431
Domácí klobásy755.1.2021342698
Krb kouří195.1.202167051
Udírna dehtuje2727.12.202070237
teploměr do udírny1322.11.202046440
Nakládání a vakuování masa na uzení548.11.2020196411
Zacoudene a nahorkle maso2224.10.202081934
Lovecký a Turistický salám3512.10.2020147445
Uzení masa studeným kouřem124.10.202039375
Průměr komínu k udírně527.9.202018734
Maso jíž ze začátku černé1616.7.202057083
Susene maso - zaudenie124.4.20204806
Jak uchovávat klobásy?4024.4.2020191398
Kaiserova elektrická udírna3729.2.202047777
Stavba udírny (skříně) a příslušenství912.2.20205927
Zateplení udírny99.2.202023594
Šunka bez rychlosolí Obsahuje fotku447.2.2020138773
Množství dřeva na jednu várku?52.2.20202833
Douzeni koupeneho uzeneho4426.1.2020153458
Vyuzení hřbetního sádla (špeku) Obsahuje fotku714.1.202025345
Elektrická udírna z Mountfield2612.1.202036556
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny255.1.202076084
Délka kouřovodu k udírně61.1.20207111
Kolik soli na lák na uzené?5230.12.2019235202
Jak obalit uzené maso?422.12.20199431
Uzene mandle15.12.20191575
Uzeni bucek633.12.2019123032
Udírna415.11.20197703
Prvni moje uzeni2531.10.201937605
Tvrdá kůže na bůčku516.10.20197511
Praglanda do masa nebo ne?3616.10.2019162624
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.201926043
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.20195283
Gril Weber195.8.201937007
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Další diskuze na téma Krby, grily a udírny najdete na serveru DŮMACHALUPA.cz
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika