Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

V Bulharsku, zaostalé to zemi, kde dosud zřejmě nepronikla mechanizace jsem viděl zajímavý způsob grilování.

Těsně u cihlové zdi byl rozdělaný oheň, asi metr od zdi, mimo plameny ohně byl stojan, na kterém se opékala ovce nebo koza, jako rožeň byl tlustý kus dřeva, ještě trochu silnější než násada od krumpáče, nevím jak to měli udělané, že se jim pečínka na tom kůlu neprotáčela. Zajímavé bylo to, že se ten rožeň neotáčel stále, ale "obsluha" grilu pootočila pečínkou tak jednou za deset minut, a to že vlastně se to peklo hlavně teplem, odraženým od té cihlové zdi. 

A ta pečínka byla fakt dobrá.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika