Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

chtěla bych manželovi k narozeninám koupit plynový gril Weber. Zvažuji Q 120 nebo Q 200. Bydlíme v Praze v bytě, takže velikostně se mi víc líbí Q 120, grilovat budeme většinou ve dvou. Ale Q 120 zase neumožňuje nepřímou metodu grilování, což je asi škoda. Najde se někdo, kdo má s těmito grily osobní zkušnosti? Je ta nepřímá metoda grilování tak důležitá nebo se bz ní v pohodě obejdeme. Grilovat chceme hlavně steaky, ryby, zeleninu, ale ráda bych třeba i kuřecí křidýlka.

Dále by mě zajímalo, jestli mohou být tyto grily celoročně na nekrytém balkónu (samozřejmě s originál krytem) nebo musí přezimovat někde ve sklepě?

Poslední otázka se týká kouře. Jak moc plynové grily dýmí?. Jsme sice v nejvyšším patře, ale sousedy máme z obou stran, tak aby je to moc neobtěžovalo. Zvažovala jsem ještě koupi elektrického grilu Weber, právě kvůli sousedům, ale přece bych radši asi ten plynový. 

Budu ráda za každý názor. Děkuji. Jana V.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika