Dobrý den,
chtěla bych manželovi k narozeninám koupit plynový gril Weber. Zvažuji Q 120 nebo Q 200. Bydlíme v Praze v bytě, takže velikostně se mi víc líbí Q 120, grilovat budeme většinou ve dvou. Ale Q 120 zase neumožňuje nepřímou metodu grilování, což je asi škoda. Najde se někdo, kdo má s těmito grily osobní zkušnosti? Je ta nepřímá metoda grilování tak důležitá nebo se bz ní v pohodě obejdeme. Grilovat chceme hlavně steaky, ryby, zeleninu, ale ráda bych třeba i kuřecí křidýlka.
Dále by mě zajímalo, jestli mohou být tyto grily celoročně na nekrytém balkónu (samozřejmě s originál krytem) nebo musí přezimovat někde ve sklepě?
Poslední otázka se týká kouře. Jak moc plynové grily dýmí?. Jsme sice v nejvyšším patře, ale sousedy máme z obou stran, tak aby je to moc neobtěžovalo. Zvažovala jsem ještě koupi elektrického grilu Weber, právě kvůli sousedům, ale přece bych radši asi ten plynový.
Budu ráda za každý názor. Děkuji. Jana V.