Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Další dotaz byl, zda bych krb nepostavil na zakázku. Na to mám jasnou a rychlou odpověď   NE!!!   Strašně rád na průběh stavby vzpomínám, ale za ty nervy už by mi to nestálo. Takže děkuji za vaše nabídky, ale ještě jednou NE NE NE.

Další dotazy se týkají rozměrů, náčrtů, schémat krbu. Vše jsem měl ve speciální programu, který bohužel jsem časem vymazal a s tím i veškerou dokumentaci, takže poradím jen jedno: nejlépe z obrázku spočítat řady a výšky cihel a z toho si vypočítat obvod, výšku, výšku otvorů a topeniště krbu. Pokud by někdo měl zájem, napiště mi a já vám pošlu rozměry všech cihel a tím vám pomoct při výpočtech, spáry jsou 1 cm. Mrzí mne, že vám nemohu poradit v tomhle více.

Další dotaz byl, odkud pocházím a zda by bylo možno krb i vidět. Takže jsem z Moravskoslezského kraje, z města Český Těšín.

A na závěr, vám všem chci ještě jednou poděkovat za všechny super e-maily a držím vám všem palce při stavbě krbu. Samozřejmě na jakýkoli dotaz odpovím.

Zdraví Karlos

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika