Výsledky organoleptického hodnocení jablek Lysice 2016
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 205.204 (?), 18.12.2016 15:04
Na zaklade akej skaly sa hodnoti napr. kyslost? Viac bodov je kyslejsi, ci menej kysly? Resp., je niekde popisana pouzita metodika hodnotenia? Skoda ze tam nezaradili opál, rád by som vedel ci je výrazne sladší než iné odrody. Hľadám sladké jablká (aspoň ako Golden Delicious) s tuhou dužinou do veľmi teplej polohy, a aby stromy nemali prebujnelý triploidný rast. Opál by z rezistentov mal byť týmto požiadavkám najbližšie, no na Slovensku sa nikde nedá kúpiť na ochutnanie.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pokračování této diskuze (další příspěvky) | 1, 2, 3, 4, 5
|
|
|