Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

I využil jsem relatívně příjemného, a slunečného počasí, a v posledním dni starého roku, na silvestra jsem ošetřil kmeny stromů bílým nátěrem zhašeného vápna, které už hezky dlouho dlí ve sklepě pro příhodnou potřebu.Ba co dím, těmito mrazivě slunečnými několika dny jsem byl přímo vyburcován k okamžitým činům.Nebyl důvod proč nadále otálet.

Otázka nestála na tom... či, a zda, ale na vhodné volbě ochranného prostředku.Při uvahách jsem zvažoval poměr cena/dostupnost/pokrytí.Na trhu nabízený přípravek Bílý nátěr kmenů 1kg/cca200Kč.,a deklarované pokrytí cca 4 velkých stromů, nebo 12 menších stromků ve výsledku zcela prohrál s volbou klasického nátěru vápenným mlékem z hašeného vápna, které už je připravené ve sklepě dlouhé roky.Tak jsem taky udělal, a přidal jako už každoročně i obligátní dřevěné zastínění ke statné hrušce Boscovy láhvice, která trpí nejvíce.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika