Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Čerstvý roub je podle mého názoru lepší pokud nemá pootevřené nebo příliš zvětšené pupeny. Ne všechny dřeviny mají skladovatelné rouby (např. broskve se dají použít jen čerstvé). A každý neumí rouby skladovat.

Roubování dvouletým dřevem je nouzový postup, když nenajdete jednoleté rouby. Na třešni se mi to už povedlo, ale lepší je brát rouby z řezaného stromu, který má slušné letorosty.

Koncem léta se hodně roubují angrešty a rybízy do boku a kopulací. Chytají se i peckoviny. Ne všechno se dá stihnout v optimální dobu (v předjaří). Roubuji, když mám čas a mám zajímavý roub, který už třeba nebude.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika