Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Odstředivka je oblíbená alternativa klasického lisu. Jen mi není jasné, proč ždímačku - anebo stroj na podobném principu - nepoužívají komerční moštárny a profesionální vinaři.
   Problémem klasických lisů je m.j. to, že jak se stlačuje koláč nadrceného ovoce, zmenšuje se filtrační plocha, přes kterou protéká šťáva až na malý šprušlový obvod výšky slisovaného koláče. Tento problém nemají tz. expanzní lisy, kde není píst, nýbrž se rozpíná jádro lisu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika