Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Otázku, jak je možné, že u někoho netrpí na hořkou skvrnitost, si kladu neustále. Admirál mám na 2 originálně koupených stromcích (M9 a A2) a asi na 4-5 dalších přeroubovaných stromech nebo větvích ve dvou zcela odlišných lokalitách. Část genofondu pochází od pana Vinšálka, další dva z jiných zdrojů.

Letos zarodily komplet všechny i když se zatím jedná o úrodu v řádu prvních kg. Nicméně s jedinou výjimkou jsou pihovité prakticky všechny plody! I tam, kde jsem postřikoval opakovaně. Plody jsou extrémně veliké, pihovité až praskají. Hnojení dusíkem jsem od loňska už úplně vynechal, nepočítám-li Wuxal Ca. Zase jediná výjimka je přeroubovaná větev na přeplozeném Jonagoldu, kde jsou Admirály poloviční a zdravé. To vidím jako jedinou možnost - velkou zátěž. Nechci se jich vzát pro jejich skvělou šťavnatou chuť a konzistenci, ale v tuto chvíli je nejsem schope uskladnit a musí se konzumovat prakticky ze stromů.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika