Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nemyslím, si, že by se jednalo o kanón na vrabce. Spíše si myslím, že by šlo o velmi užitečnou věc jak pro Vás, tak i pro přírodu. Kromě toho dravý roztoč nežere pouze tyto vlnovníky, ale nasazuje se především proti sviluškám a ty jistě na zahradě budete mít na kdečem (příznaky třeba nejsou tak nápadné, jako Vámi vyfocené listy hrušně). Je možné dravé roztoče nasadit vlastně na jakoukoli dřevinu - strom i keř, dobré zkušenosti mám třeba s jejich nasazením na sviluškami silně posáté jedle, na smrčky koniky atd. atd. Myslím, že je to dobrá a dlouhodobá investice.

Jediný problém nyní vidím v tom, že v současné době jsou již draví roztoči nejspíše vyprodáni a další budou asi až na podzim a v zimě. Také nějakou dobu trvá, než se draví roztoči namnoží natolik, aby škodlivé roztoče (svilušky, vlnovníky, hálčivce apod.) dostatečně omezili.

Také si spočítejte, kolikrát a jakými přípravky budete stříkat..., kolik jedů do Vašeho životního prostředí vyplácáte... (Nejsem žádným zvláštním odpůrcem ani příznivcem chemie, někdy se to jinak rozumně nedá, ale někdy je řešení jednodušší)

Josef.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika