Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dělat chuťová hodnocení ovoce má podobnou validitu, jako hodnotit kvalitu automobilů podle vzhledu přední masky chladiče. Nejde jen o to, že jde o subjektivní vjem.  Chuť je pouze jedna z celé řady vlastností ovocného druhu a odrůdy. Co nám bude platná nedostižná chuť, když jí plod dosáhne jen v některých letech a ve vybraných polohách, když ta chuť trvá jen krátce, když většina plodů opadá, podlehne hnilobě a škůdcům, když jsou drobné nejdou skladovat ani lisovat, při pečení se roztečou a špatně se suší? Neříkám, že chuť je nepodstatná vlastnost. Ale třeba u švestek - hledáme skutečně nejchutnější odrůy? Přesněji -  je durancie skutečně nejlahodnější?
   Cose týče Dicolorky - nechybí jí sladkost ani pěkné zbarvení. Chybí jí hruškovité aroma, velikost, deklarovaná trvanlivost. Chápu, že vyberou-li se k degustaci nejlepší plody a ty konkurenční se nechají o týden dřív na stole, může Dicolor i vyhrát.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika