Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Muchovníků je moc druhů, mnohé se na ovoce nehodí.Nejlepší odrůdy na světě mají právě na té farmě= odrůda Smoky,  pak Northline.   dobré jsou i Thiesen a Martin, ale ty už moc rostou. musejí se hodně zakracovat, držet nízko. U nás školky mají většinou botanické, některé z nich jsou také dobré.dokonce i sladší ale zas málo plodí.

Bormato je sklízejí a prodávají plody někde v supermarketu. z toho lze vzít i semena a vyset si je.Lépe vyset na už koncem léta a nechat pod sněhem a na jaře to klíčí jako skoro všechno.jen zelenina a kytky rostou hned po vysetí na jaře.

Bormato prý obnoví prodej sazenic asi v květnu. Zatím posílali nejméně 4 sazenice po 150.-kus.  ale mají zásluhu že to dovezli z kanady jako první a dokážou to i množit in vitro což dobře zachovává vlastnosti. Zeč semen už nemusí zůstat vlastnosti úplně dobré.ty zůstanou tak u každé druhé rostliny ze semen podle Gausovy křivky.  Něco nového dotáhnout sem je velká práce, trvá to i půl roku i rok,  a další práce je to rozmnožit a prodávat.
Na tom mají zásluhy nadšenci.  Š lo by tak dělat ještě moc jiných druhů ovoce. Potřebný je rakytníky-ruské a čínské odrůdy.Pak ovocné hlošiny/eleagnus multiflora velkoplodý a jiné druhy eleagnus s jedlými plody. U nás v parcích rostou eleagnusy ale nejedlé.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika