Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, mám měsíční jahody Rujana, loni jsem je od jara pěstovala ze semínek, sazeničky, které pěkně rostly jsem na podzim zasadila některé do nově vzniklého bylinkového kopečku (do směsi zeminy a kompostu) a některé zůstaly v truhlíku, ten jsem na zimu zakopala do záhonu, aby nepromrzl a na jaře jsem sazeničky dala podél zídky (spíše do chudčí půdy v porovnání s těmi v bylinkovém kopečku.

Ty u zídky kvetou, ty v bylinkovém kopečku tvoří jako o závod velké množství listů, ale nekvetou (jsou od sebe asi 6m a na stejné světové straně. Domnívám se, že ty na kopečku mají přemíru nějakého prvku (dusíku?), jak jim domluvit aby zakvetly?

Hledala jsem po internetu v diskuzích a dočetla se, že pokud jahodník nekvete, že je třeba sazeničku vyhodit, že nezakvete nikdy, to se mi nechce, na mém případě mě udivuje, že všechny sazeničky u zídky kvetou a všechny na kopečku nekvetou, přestože jsou z jedné sazby, takže si myslím, že problém bude ve stanovišti, ne v rostinách.

Děkuji moc za nápady co s tím.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika