Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nejuniverzálnější budou pálivé hladkostěné papriky maďarského typu. Měl jsem je letos včetně Habanera, malých pálivých papriček neznámé mi odrůdy a odrůdy Peter Peper. Nesuším je v sušičce ale volně zavěšené na provázku a tady jsem pozoroval jak se Habanero umí pokazit. Tím že je členitého povrchu který při vysychání tvoří všelijaké záhyby, právě tyto záhyby byly problémovými místy. Je to moje zkušenost a proto pro mne zůstalo Habanero jen jako vzhledově pěkná paprika, a to je málo. Peter Peper najdete např. tady.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika