Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Sousedé postavili pletivový obyč. plot. Jelikož ale mají nad ním balkón a koukají nám celé léto do zahrady a do kuchyně, chci před něj vysadit živý plot a chceme si pomoci tím, že by byl zasazen v cca 60 cm nad terénem zahrady.Uvažuji o 2 variantách:

1) jen navézt hlínu ve tvaru valu a osadit nahoře keři a po bocích květinami pro zpevnění.?: Budou kořínky rostlin stačit pro zpevnění, ať se val "nerozteče" ani k nám ani k sousedům? Je třeba dělat nějaký štěrkový základ do hloubky nebo nějaké odvodnění?

2)vystavět suchou zídku, asi prvně navézt hlínu a stavět až před hlínu. Jen nevím, jak z druhé strany - směrem k pletivovému plotu sousedů. Nechat jen hlínu, nebo čím zpevnit? Tato varianta je asi estetičtější, ale bohužel bychom museli kámen kupovat, takže výrazně nákladnější.

Děkuji za rady. Obě zahrady jsou ve stejné rovině. Jestli se dá zpevnit nějak pomocí NĚČEHO ten val, tak aby držel tvar, bude to pro nás asi výhodnější varianta. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika