Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano, dotaz se může zdát hloupý, ale mám náhodný semenáč s vlastnostmi, že plody těm kteří je jednou ochutnali prodávám za 10Kč/kus.

Jde mi o to zjistit, jestli z tohoto stromku vyjít pro další křížení, nebo jej poslat na ÚKZÚZ do řízení o registraci odrůdy. To že v mých podmínkách dokáže konkurovat italskému a španělskému dovozu skládaných broskví (kalibr A a AA) ještě nic neříká nic o tom, že lidi se v hobbymarketech a školkách nebudou stále ptát po odrůdách vyjmenovaných v knihách napsaných před x lety.

Tedy spíše zkuste odpovědět, kterou vlastností by novošlechtění nemělo trpět a kterou naopak preferujete. Uvedu příklad, že pro markety je naprosto nezajímavá vlastnost velikost pecky, protože tu zákazník nevidí. Sadaři tak nebudou zakládat nové sady jen proto, že novější odrůda má o polovinu menší pecku než ta co mají odzkoušenou.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika