Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Naprosto rozumím vašemu zklamání ze zakoupených Keřkovských rohlíčků, ale ta odrůda za to nemůže. Kdysi před léty se mi stalo to samé při koupi sadbových brambor a moje reakce tehdy byla stejná, jako je ta vaše. Na vině je snaha po výdělku za každou cenu a pohrdání zákazníkem, od kterého se očekává, že všechny nezdary zaplatí. Čechystán je výstižné pojmenování pro stát, kde se k sobě dokážeme takhle chovat.

Přesto že Keřkovské rohlíčky jsou náročnější na pěstitelské podmínky, nevhodné pro strojní zemědělskou technologii, nejsou výnosné a mají spoustu dalších nectností... jako zahrádkář jim to odpouštím a každoročně několik řádků vysadím. Alespoň aby bylo přes zimu na bramborový salát a na další sadbu. Jejich chuť je opravdu vyjímečná. Mají také za sebou docela pohnutou historii. Pro zájemce doporučuji článek a poslech rozhlasové nahrávky.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika